Zkuste podčlánkovou inzerciZkuste podčlánkovou inzerci

S čím je automobilka Bugatti spjata? Je to samozřejmě automobilový průmysl, přesně potom takové automobily, které dnes patří mezi ty, které jsou na světě těmi skutečně nejrychlejšími. Podíváme-li se na aktuální špičku v portfoliu této automobilky, je to Bugatti Veyron. Jak ale poslední zprávy z automobilky jasně naznačují, budoucnost by měla patřit dalšímu modelu. Půjde o Vision Gran Turismo.

Zatím jenom ve virtuálním světě

Pokud si děláte zálusk, musíme vás zklamat. Jde zatím jenom o fiktivní představu, která se bude týkat nové hry Gran Turismo. Pokud si tedy s tímto novým modelem automobilky budete chtít pojezdit v reálném světě, čeká vás smůla. Naopak v tom virtuálním to nebude problém. Konkrétně půjde o možnost ovládnout celých 1 500 koňských sil pod kapotou, stejně jako o možnost využít maximálních rychlostí, která bude 460 kilometrů v hodině. Zatímco v reálu už se jedná o téměř nepředstavitelnou rychlost, ve světě počítačových her není tato hodnota ničím neuvěřitelným. Tak proč se o tom nepřesvědčit?

Realita? Alespoň zprostředkovaně

Jelikož se hned po uvedení prvních zpráv začalo spekulovat o tom, zda auto bude dostupné i v reálu, přišla automobilka s jasným sdělením. Možná i pro to, že se plánuje stoleté výročí automobilky, by se model Vision Gran Turismo mohl objevit i v reálním světě. Samozřejmě půjde o skutečný model vozu, v plnohodnotném měřítku. Cílem automobilky je to, aby byl vůz skutečně stoprocentně podobný tomu, se kterým si budete moci zajezdit zatím jenom po virtuálních okruzích v rámci své televize, stejně jako v rámci počítačové obrazovky. A kdo ví, třeba právě díky tomuto kroku už nebudeme psát jenom o virtuálním modelu, ale budeme psát o tom, že se chystá skutečně model reálný. Určitě by to nebylo poprvé, kdy se vlivem velkého úspěchu objevil model, se kterým se ani nepočítalo.


Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 95.59Kč
Zobrazit formulář pro nákup